Dobrý den, jsem asi týden po operaci tříselní a pupeční kýly na jednou laparoskopickou operací. Chtěl bych se zeptat, když jdu na malou a vykonávám potřebu, tak ke konci močení mě to začne bolet a řezat v penisu i v podbřišku hned jak se zapnou svalové funkce asi u měchýře nebo co jak se zmenšuje, nebo tlak klesá.. Prosím o radu, jestli to zmizí později až nebo by to mohl být zánět ale pochybuji o zánětu.. Jestli to je tím jak je to ještě živé i po týdnu nebo co to může být. Děkuju moc za odpověď. Jinak se vše léčí tak nějak pomalu ale léčí..
Po týdnu ještě mohou být bolesti. Pokud by se váš stav nelepšil, poraďte se s operatérem.
dtto