Dobry den, jsem 3,5mes po cisarskem rezu. Casto me trapi krece v brise, nasleduje prujem. Muze to mit nejakou souvislost s operaci? Stravu si hlidam, aby byla zdrava a vyvazena, dietni chybu vylucuji. V lekarne jsem si pred 14dny koupila probiotika,ale zadne zlepseni nevidim. Nachvili mi zabira Endiaron, ale ten preci nemuzu uzivat casto, bolest se objevuje tak 3-5x v tydnu. Jine dalsi priznaky jako teplota ci krev nemam.
Nutno vidět na UZ, jestli dobrě srostlá děloha, dále jestli není myom, cysta na vaječníku apod.
Kojíte ? Nebylo před otěhotněním podezření na endometriózu ? Pokud se vyloučí gynekologic. příčina, vhodná návštěva gastroenterologie.
K. Inkov
K. Inkov