Dobrý den. Jmenuji se Jana,je my 36 let. Mám už několik let takový zvláštní problém, který se zhoršuje.( V první řadě mám nemocnou krční páteř a nefunkční štítnou žlázu. )Můj problém je když cvičím nebo si sprchuji hlavu nebo se my víc zahřeje hlava cítím v nose strašně nepříjemný zápach jako plíseň se čpavkem nebo něco podobného. Zápach se strašně těžce popisuje. Když se po cvičení uklidnim nebo z chladím zápach zase zmizí. Docela dost mě to trápí protože nemohu cvičit kvůli tomu zápachu. Moc vám děkuji za odpověď.
Mohlo by se jednat o chronický hnisavý zánět vedlejších nosních dutin v horní čelisti. Doporučuji provedení RTG vyšetření obličejových dutin( ve Stenwersově poloze), na které Vás může odeslat praktický lékař, eventuálně navštívit ORL ambulanci.