1 Počet odpovědí:
Dobrý den, již třetí den se potýkám s problémem, kterému nemohu přijít na kost. Předevčírem večer jsem si objednal jídlo donáškovou službou a po snězení se mi udělalo těžko od žaludku, přisuzoval jsem to velké porci, kterou jsem snědl, ovšem komplikace pokračovaly i druhý den. Těžký žaludek, nechutenství k jídlu (za celý den jsem prakticky nic nesnědl), k tomu se přidala ještě lehká malátnost a točení hlavy. Přisuzoval jsem to například ne úplně čerstvým surovinám v objednaném jídle, ovšem nemám a nměl jsem nutkání zvracet, ani se nedostavil průjem. To pokračuje i dnes, i když ráno po probuzení to vypadalo již dobře a symptomy se vrátily zhruba 2 hodiny po probuzení a dnes symptomy pokračují. Těžký žaludek, nechutenství k jídlu (i když jsem dnes něco málo snědl), pocit plného a těžkého žaludku, motání hlavy, před chvílí jsem si měřil teplotu a ta je 36,6 stupňů. Budu se těšit na rady, děkuji.
Dobrý den, zřejmě šlo opravdu o "těžké jídlo" a potíže by měly s patřičnou dietou sami odeznít. Zkuste i nějaký bylinný digestiv volně prodejný v drogerii nebo lékárně a při pocitu nadmutí tobolky Espumisan.
A příště posuďte čerstvost jídla dle jeho vůně, konzistence, chuti ... :-)
S pozdravem

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.