Dobrý den Již pár let mám chronické bolesti levého kolene a ramena . Byli provedené rengenové sn
Dobrý den
Již pár let mám chronické bolesti levého kolene a ramena . Byli provedené rengenové snímky ramene a kolena , které nic neukázali a na koleno byla provedená i MG rezonance , která taky nic neprokázala .
Léčim se stím už 2 roky(různe leky , doplňky , rehabilitace ) ale stále bezvýznamně .
Je mi 23 let a jsem rekrační sportovec . Zvládnu dělat v podstatě cokoliv , jen mě to psychicky niči Tato chronicka bolest mě doprovází 24/7 a jsem diky tomu nešťastný .
Chci se už konečně vyléčit .
Děkuji za případnou pomoc
Chci se už konečně vyléčit .
Děkuji za případnou pomoc
Dobrý den, bez vyšetření a pohovoru nelze poradit, příčin může být mnoho. Ve Vašem věku to není obvyklé. Pokud např. na koleně je negativní strukturální nález, pak zkuste navštívit zkušeného RHB lékaře. Může jít o funkční potíže. JD
Dobrý den, potřeboval bych vás důkladně vyšetřit, abych se mohl k problému vyjádřit. Byla vám při MRI aplikována i kontrastní látka?