Dobrý den. Již několik týdnů mě trápí takový zarudlý flíček na pravé straně špičky žaludu. Nikterak nebolí, nesvědí, není tvrdý při zmáčknutí. Někdy, zvlášť po koupeli se solí z Mrtvého moře, skoro zmizí, nicméně za pár hodin je zpět. Není na omak cítit, jen při bližším zkoumání je vidět, že povrch žaludu je v tom místě mírně jakoby zvrásněný oproti zbytku žaludu, který je hladký. Zkoušel jsem Canesten, Clotrimazol i Betadinu a stále nic nepomáhá. Mohl by mi někdo poradit kam se obrátit? Na kožní, urologii, nebo kam? Jsem z Prahy. Předem velice děkuji.
Doporučuji navštívit dermatovenerologické oddělení. Zdravím
Vážený pane, souhlasím s doporučením kolegy, Vaší neodbornou samoléčbou jste mohl odbornou specializovanou léčbu značně zkomplikovat.
Zdravím. Dr. Poduška
Zdravím. Dr. Poduška