Dobrý den, již několik měsíců pozoruji, že mám na hrudní kosti výrůstek (spíše v levé části). Výrůs
již několik měsíců pozoruji, že mám na hrudní kosti výrůstek (spíše v levé části). Výrůstek je tvrdý, po mírném přitlačení se ozve lupnutí.
Nejsem nijak unavený a nepociťuji jiné příznaky kromě toho, že výrůstek mírně tlačí při ohnutí, cítím jej i při běhání atd. Při vtažení břicha je výrůstek i viditelný. Nevíte, oč by mohlo jít, případně kde absolvovat vyšetření? Děkuji moc, s pozdravem a přáním pěkného dne
a k žádnému úrazu u Vás nedošlo? Může jít o blokované postavení žebra, kdy dochází k jeho derotaci, což znamená, že žebro mírně změní svou optimální polohu.
Hezký den.
Hezký den.