Dobrý den, Již několik let mě trápí světle červené fleky na obličeji, v oblasti tváří, nijak nepá
Již několik let mě trápí světle červené fleky na obličeji, v oblasti tváří, nijak nepálí ani nesvědí, jen opravdu nevím jak se jich zbavit, zkusil jsem snad všechny možné masti. Myslím že se objevili před lety v době kdy jsem začínal s holením tváří, napadlo mě jestli jsem jako mladý špatnou technikou nepoškodil pleť, ale posledních 5 let postupuji opatrně nebo se neholím vůbec a fleky stejně nemizí, objevují se jen na místě po holení. Zkoušel jsem dost mastí s obsahem kyseliny salicylové, protože dost trpím i na zarostlé vousy, ale také bez úspěšně. Prosím o jakoukoliv radu, děkuji.
Po holení se opláchněte kyselou vodou,na 1 l vody 1 lžíce octa