Dobrý den, Již 3 měsíce mám zvětšenou uzlinu na krku, pod dolní čelistí. Obvodní lékař mi udělal 2x
Již 3 měsíce mám zvětšenou uzlinu na krku, pod dolní čelistí. Obvodní lékař mi udělal 2x odběr crp, krevní obraz, uz krku - vše v pořádku ( na uz jen zvětšení uzliny, okolí v pořádku,bez jiných patologií). Dále obvodní lékař více neřešil a mám to nechat být. Mohu se zeptat na Váš názor, čím by to mohlo být? Děkuji
Dobrý den, diagnostika byla opravdu podrobná a dostačující. "postižené" místo bych také mechanicky prsty nedráždil - protože i tak se uzlinka může zvětšovat. Podle toho co píšete, nejde o žádný problém.
S pozdravem
S pozdravem