Dobrý den, již 10. den mám vynechanou menstruaci. Nechraneny sex jsem měla před 3 týdny zhruba 3 dn
již 10. den mám vynechanou menstruaci. Nechraneny sex jsem měla před 3 týdny zhruba 3 dny před ovulací. Tehotenske testy mi vyšly negativně. Pociťuji citlivost a bolestivost prsou už týden, jinak nemám žádné symptomy. V posledních 2-3 měsících jsem měla velké váhové výkyvy (až 10 kg). Může to být tím? Mam si zajít za gynekologem nebo počkat pár dní a vyzkoušet další tehotensky test?
Děkuji Vám.
Děkuji Vám.
Výkyvy váhy hrají velkou roli, při negat. testu můžete ještě čekat. Vyvolání u gynekologa též možné. Konstantin Inkov