Dobrý den, jednou za cca 14dni až měsíc, mi z ničeho nic krvácí z nosu, ne nic velkého a k tomu občas když normálně dýchám nosem, cítím hrozný zápach a z okolí to není, mohu být kdekoliv a stejně to cítím, prosím o radu, děkuji
Dobrý den, určitě bude vhodné změřit krevní tlak, jestli třeba nemáte vysoký - což by mohlo být příčinou krvácení. A pak zcela jistě i ORL vyšetření s pohlédnutím dutiny nosní - zda-li tam není zánět, polyp či prokrvená sliznice, která pak může často krvácet. Se jištěním příčiny je pak možno přistoupit k léčbě. Začněte u praktického lékaře, který změří TK, popř. provede i základní krevní testy - tzv krevní obraz a srážení krve. S pozdravem