Dobrý den, je mi 41 let,již od narození trpím tiky hlavou a horními končetinami. Léčena jsem nebyla. Někdy se tiky zhorší, když jsem v psychické nebo fyzické zátěži.Než jsem šla do první třídy, udělali mi psychologické vyšetření jestli mohu do normální školy.Ve 35 letech jsem byla na magnetické rezonanci, oznámili že tam něco je a to bylo vše. Naučila jsem se s tím žít, ale chci se zeptat,jestliže je možné zhoršení nebo zlepšení po tolika letech? Děkuji
nelze poradit nic jiného než návštěvu neurologa,provede vyšetření a vyjádří se k nálezu MRI.