Dobrý den, Je mi 23 let. V loni, v zimě jsem měla úraz hlavy, bez komoce. Přičemž si myslím, ze i t
Je mi 23 let. V loni, v zimě jsem měla úraz hlavy, bez komoce. Přičemž si myslím, ze i tak jsem ji měla. To je asi už jedno. Měla jsem na hlavě trznou ránu a rána mi byla zasita 8 stehy.
Přijde mi, ze od te doby dost zapomínam. Dělám v Casinu, kde si musím pamatovat čísla automatu, než dojdu k baru, dane číslo si už nepamatuji, abych si jej zapsala. To samé s kodama od trezoru. Pracuji tu už půl roku a stále si to nejsem schopna zapamatovat.. Dále, když si zpětné přehlížím třeba fotky v telefonu, kdybych některé neviděla, nevzpomela bych si, ze jsem někdy něco takového zažila.. ať to jsou věci z čerstvé puberty, nebo třeba 2-3 roky zpět. Vždy když objevim nějakou fotku jako vzpomínku, premyslim, jak to vlastně všechno probíhalo. Dokonce i, když si s někým píšu, nevím co jsme řešili třeba týden zpět.. je to prosím normální, nebo ne?
Jsem z toho upřímně nešťastná..
někdy nevím co jsem komu řekla a co ne.. ne proto ze bych lhala, ale občas jsem i překvapena, ze už jsme o tom mluvili..
Jsem z toho upřímně nešťastná..
Dobrý den, určitě to není úplně v pořádku. Možná úraz hlavy něco odstartoval... Nicméně zajděte za svým praktikem - odešle Vás na několik vyšetření - hlavně k neurologovi a psychiatrovi - aby se vyloučilo nějaké orgánové postižení mozku - to se neobejde bez zobrazovacích vyšetření mozku - CT a MRI.
S pozdravem
S pozdravem