Dobrý den, je mi 21 let a chtěla bych se zeptat na problém s kotníkem. Před nějakou dobou jsem špatně dopadla na kotník a druhý den mi natekl a bolel, tak jsem šla k lékaři, kde udělali rentgen. Nic se nenašlo a měla jsme si to jen chladit a mazat mastičkou. Ale teď po dvou měsících mě to stále bolí a mam kotník i trošku natekly. Sice na něj mužů došlápnout bezbolestně, ale bolí to, když s ním zakroutím, kleknu si nebo při běhu. Nevím, jestli mám jít k lékaři, nebo jestli to je normální průběh a bolesti časem zmizí? Děkuji za odpověď. Lucie
Asi by jste se měla nechat vyšetřit na ortopedii ale bolesti po podvrtnutí bývají někdy až půl roku. S pozdravem Gongol.
Poškození vazů je velmi pravděpodobné- ortoped. vyšetření je vhodné