Dobrý den, je mi 19 let a už odjakživa mam bolesti asi v močové trubici v oblasti žaludu při a chvíli po ejakulaci. Bolest nastupuje jen v případě, že pokračuji v přesouvání předkožky přes žalud a zpět, a je nesnesitelná. Když nevykonávám žádný pohyb předkožky, nebolí to vůbec. Chci se zeptat čím by to mohlo být.. Odvahu jít přímo k odborníkovi jsem ještě nenašel. Děkuji.
Pravděpodobně budete mít relativní zúžení predkožky, které se projeví jen při erekci.Řeší se to obřízkou.Ale nejlepší by bylo navštívit urologa, aby Vás vyšetřil a určil diagnózu přesně.Obřízka je nekomplikovaný výkon nejlépe v celkové anestézie.