Dobrý den, je mi 18 let. Jsem dívka mám spokojený život,ale i tak mam problémy. Mám problém,ze poslední rok aspoň, nevim přesně jak dlouho,ale z ničeho nic zacnu přemýšlet a najednou se mi začne chtit brečet z ničeho nic. Před chvílí jsem chtěla jít spat a zase ani jsem nepřemýšlela, prostě jsem začala brečet. Přijde mi,ze se nedokážu odpoutat od sve minulosti, od svých chyb apod.. a říkám si,ze se sve minulosti nikdy v životě uz nezbavím. Neudělala jsem jako nic hrozneho nebo tak,jen jsou to mensi blbe rozhodnutí.. možná proto mam tyto stavy tak často, jen uz fakt nevím co s tím.
Nezvazujete terapii? Na emoce má většina směrů terapeutických dobrý efekt