Dobrý den, je mi 15 let a rostou mi rychle vousy, chlupy a kotlety, když jsem byl u doktorky tak mi řekli že se prostě rychle rostu a že když to nechci mít tak si to můžu prostě holit ale máma mě nenechá protože říká že mi to bude růst ještě víc. Chci se oholit nebo s tím něco udělat ale na nic jsem nepřišel.
Dobrý den, stává se z Vás muž a mužům vousy rostou a mnozí je vnímají jako svou chloubu.
Nejlepší je začít je holit, aby byly kvalitnější a hustější.
Rozumím, tomu že ženy se nechtějí holit, protože o hustý plnovous nestojí, ale Vy se stáváte mužem. Pokud by Vaše máma i nadále nechtěla, aby jste se holil, požádejte jí, aby svůj pohled konzultovala s nějakým mužem.
Nejlepší je začít je holit, aby byly kvalitnější a hustější.