Dobrý den, je mi 13 let rozhodla jsem se pro fixni rovnatka. Měla bych je tedy mít na obou patrech akorát mám tedy předkus a mezi horními 1čky mezeru, dale některé křivé. Můj zubař mi chce vytrhnout všechny 4ky a poté nasadit rovnátka, konzultoval to i se svým synem který je taky ortodontista a prý je to správný postum, ale přesto mám hrozný strach vytrhnout zdravé zuby a co když tam bude i tak po sundani rovnatek mezera? I když moje rodina a přátelé k němu chodí a mají dobré výsledky, myslíte že do toho mám jít? Protoze se svými zuby opravdu spokojená nejsem. Mimochodem rovnátka by mně měli stát něco okolo 8 tisíc.
Předem děkuji za odpověď
Předem děkuji za odpověď
Dobry den!bohužel nemužu vam dat přesnou odvoved bez RTG a obektivni diagnostky vašeho chrupu .s pozdravem MUDr. IBRAHIM
Dobrý den, spousta případů se dá řešit i bez extrakce zubů, ale je třeba mít zhotoveno vstupní vyšetření a rentgenové snímky. Bez těchto podkladů není možno se k Vašemu stavu vyjádřit. Pokud chcete valentní náror, je možno se objednat na osobní konzultaci. Přeji hezký den, MDDr. Karolína Floryková