Dobrý den, hledám dobrého zubaře, který by mi spravil zuby moje předchozí zubařka mě vždy objednala za měsíc i více, ikdyž situace byla urgentní navíc jsem i přes objednání čekala v čekárně i několik hodin což mělo za příčinu že už jsem něakou dobu u zubaře nebyla. Chtěla bych se zeptat zda přijímáte nové pacienty(kroměříž)?
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
Dobrz den,
ano pribirame pacienty, jen nepracujeme s VZP a dalsi socialni pojisteni a taky mame dost dlouhu cekaci lhutu.
S pratelskym pozdravem,
Trindadent