Dobrý den.Dostal jsem se i s rodinou do svízelné situace.Naše paní doktorka bez předešlého oznámení odešla do důchodu a ukončila praxi.Najdeme zde lékaře,který by ošetřoval i naší sedmiletou dceru?Jsme z ostravy.Moc děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud budete mít zájem, rádi vás s celou rodinou přijmeme na novou zubní kliniku AJNA dental clinic, kterou budeme otevírat v květnu 2019 v centru Ostravy. Brzo již budou spuštěny nové webové stránky, kde se dozvíte veškeré informace a možnosti k objednání. Budeme se na vás těšit.
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Odborníci
Obdobné otázky
- Dobrý den,mám 14 dní po nanesení bílé plomby na stoličku 7 dole.zub byl citlivý na veškeré jídlo, teplé i studené,dnes mi začala večer tupá bolest,ale již taková abych si vzala lék na utlumení,ze stoličky mi předchozí plomba vypadla a druhý den jsem dostala novou jen bílou,co s tím? Prosim poraďte
- Dobrý den.Dostal jsem se i s rodinou do svízelné situace.Naše paní doktorka bez předešlého oznámení odešla do důchodu a ukončila praxi.Najdeme zde lékaře,který by ošetřoval i naší sedmiletou dceru?Moc děkuji za odpověď.
- Dobrý den, chci se zeptat, zda nabíráte nové pacienty a jestli používáte i plomby hrazené zdravotní pojištovnou (konkrétně 205). Cítím, že mám kaz, ale nemohu si bohužel nyní dovolit platit x tísic za plomby, proto se ptám na tuto variantu. Děkuji
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám před 14 dny ošetřen zub, který byl zaplombovaný - 8 vpravo dole, paní doktorka mi jej vyvrtala - bolelo to jak čert, zaplácla něčím bílým a uvidíme. Jenže zub pobolíval a teď bolí čím dál víc. Byla jsem tam po týdnu a bylo mi řečeno, že mě to může pobolívat klidně…
- Dobrý den, mám 3 roky starou plombu, prosím o cenu nové plomby a jaké jsou druhy plomb, a co platí pojišťovna 211. Děkuji
Máte dotazy?
Naši lékaři a specialisté odpověděli na 6 dotazů týkajících se ošetření zubního kazu