Dobrý den, dneska nad ránem jsem měla pohlavní styk a od té doby mě při močení strašně pálí kolem p
dneska nad ránem jsem měla pohlavní styk a od té doby mě při močení strašně pálí kolem poševního vchodu. Je to vyvolané jenom podrážděním nebo to může být něco horšího?
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
Tento stav bývá po pohlavním styku, jestliže se bakterie z pochvy dostaly do močové trubice. Dobrý je postup sedací koupel v hypermanganu. Hypermangan se volně prodává v lékárně. Pár zrníček se nasype do teplé vody třeba do umyvadla aby roztok byl lehce fialový a udělá se na 5 minut sedací koupel. Je to desinfekce