Dobrý den dneska jsem si dala pervitin do žíly a stala sei nehoda slyšela jsem prasknutí jehla byla tupá nad žilou se mi úděl malý otok není výrazný ale tvrdý a teplý prosím poradíte co dělat nebo co mám koupit v lékárně děkuji předem a přeji hezký den
Dobrý den. V první řadě oceňuji vaši odvahu napsat takovou věc veřejně, když víte, že braní drog je v ČR trestné a dle takového vzkazu je člověk policií jednoduše dohledatelný, aby z toho nebyl ještě větší průšvih než jen otok.
Jinak na otoky v lékárnách určitě koupíte spoustu mastí, které budou tlumit hřejivost, bolest, plus otok samotný.
Krásný den
Krásný den