Dobrý den, dnes mi byla na interním vyšetření zjištěna moraxella lacunata. Nevím, o co jde, ale v
dnes mi byla na interním vyšetření zjištěna moraxella lacunata. Nevím, o co jde, ale v prosinci jsem prodělala vysoce horečnaté onemocnění /tři dny 40tky teploty/ a od té doby mám zdravotní problémy. Dostala jsem dnes antibiotika Augmentin. Mám se bakterie bát? Co může způsobovat? Pracuji s dětmi a doma mám malé miminko. Děkuji za rady!
Bývá normální nález na lidských sliznicích, může být původcem zánětu oka, nebo může způsobovat infekty u oslabených jedinců-