Dobrý den. Dnes jsem dostala výsledky krve pro mé rok a půl trvající obtíže a nebylo mi k nim nic řečeno, tak jsem si je alespoň přepsala... Mohla bych poprosit o vysvětlení hodnot? Děkuji Lenka M.
UREA - 2.4, CRP - 7.50, eos - 0.071, baso - 0.013
UREA - 2.4, CRP - 7.50, eos - 0.071, baso - 0.013
to je "prima" . Určitě by Vám měl lékař, který nechal testy provést, stručně říci co a jak. Neznám ale jiné vaše potíže nebo kontext zdravotního stavu a tak jen mohu izolovaně hodnotit lab. testy: všechny uvedené hodnoty nevykazují nic patologického - 2 typy bílých krvinek, marker funkce ledvin a hydratace organismu a marker zánětu.
S pozdravem
S pozdravem