1 Počet odpovědí:
Dobrý den, dne mi byly předepsána antibiotika Medoxin na zánět dutin, v pondělí mám jít na vytrhnutí horních čtyřek kvůli rovnátkům (nemohu to zrušit, jelikož bych platila poplatky a to si nemohu momentálně dovolit). Chci se zeptat zda mám v pondělí dávku vynechat nebo to nebude vadit, když mi zubař píchne umrtvovák? ANtb bych měla dobrat v úterý (kdybych v pondělí vynechala tak bych dobrala ve středu.

Děkuji
Dobrý den, rozumím vaší situaci. Užívání antibiotik před a po extrakci zubů není obvykle problémem a nemělo by ovlivnit účinnost lokální anestezie (umrtvováku), kterou vám zubař aplikuje. Doporučuji vám pokračovat v užívání antibiotik podle předepsaného plánu, abyste zajistila účinnou léčbu zánětu dutin. Vynechání dávky by mohlo snížit efektivitu léčby.

Pokud máte jakékoli obavy nebo pochybnosti, můžete je prodiskutovat přímo se svým zubním lékařem před zákrokem. Jsem přesvědčen, že vše proběhne bez komplikací a bez bolesti. Jsem tu, abych vám pomohl a zajistil, že celý proces bude co nejméně stresující. Pokud máte další otázky, neváhejte se na mě obrátit.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.