Dobrý den..dne 17.9.2018 jsem byla na operaci-odstranění myomu a dělohy a vejcovodů....vaječníky mi byli zachovány....po 4dnech mě propustili bez komplikací...ale hned druhý den jsem začala více krvácet z pochvy....byla jsem hned na prohlídce a bylo mi řečeno že krvácím u stehu....lékař mi dal zaváděcí gel HYDRO a léky na zastavení krvácení ASCORUTIN....jenže po třech dnech stále mírně krvácím.....mám začít panikařit a trvat na lepším léčení nebo vytrvat....mám z toho velký strach.....
po operaci je zcela normální, že můžete krvácet,nemusíme panikařit. Ale pokud to trvá delší dobu , určitě i pro váš osobní klid bych doporučil znovu zajít ke svému obvodnímu gynekologovi, aby Vás zkontroloval.
Dobrý den, připojuji se ke kolegovi, špinění může trvat i několik týdnů po operaci. Síla krvácení by však neměla být intenzivní na několik vložek za den. Zdravím Holý.