Dobry den, chtela jsem se zeptat. Vcera jsem ve 3 hodiny byla na vytrhnuti osmicky u stomatochirurga, dostala jsem lokalni anestezii. Dnes po 24 hodinach mam stale necitlivou pulku brady. Je to normalni? Jak dlouho muze tento stav pretrvavat a kdy je nutne si zajit s timto uz k lekari? Dekuji
Dobrý den.Občas během extrakce dolních osmiček se stáne,že se poškodí dolničelistni nerv, třeba moc blízko se nachazel vedle osmičky a nahodou se poranil v průběhu extrakce.Většinou tá porucha citlivostí na bradě postupně se obnoví,občas trvá to pár měsíců, dá se tomu pomoct použitím vitamínů skupiny B.