Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak mám postupovat když mám problémy s hornímy víčky.Jestli mám nejdříve navštívit očního lekaře..Děkuji
Pokud jde o problémy s pokleslými očními víčky, není návštěva očního lékaře nezbytně nutná. V naší estetické ambulanci je před provedením plastické operace očních víček nezbytná pouze konzultace, kde Vám lékař zákrok doporučí a poskytne informace potřebné k zákroku.
Dobrý den. Objednejte se k osobní konzultaci na našich pracovištích Praha, Liberec, nebo Brno.
Vyšetření očním lékařem před operací horních víček byste potřebovala pouze v případě, pokud by vám pokles kůže horních víček omezoval zorné pole a trvala na úhradě vaší zdravotní zdravotní pojišťovnou. Pokud ne, určitě doporučuji přednostně se obrátit na plastickou chirurgii dle vašeho výběru či místa bydliště. Přeji hezký den. MUDr. Otakar Lucák, Laser Esthetic.
Odborníci
Obdobné otázky
- Dobrý den, před cca 10ti lety jsem absolvovala operaci spodních víček. Nyní uvažuji o operaci horních a znovu i dolních víček. Ráda bych znala cenu zákroku, případně kontzultace a eventuálně se objednala na konzultaci. Děkuji za odpověď,
- Pekný den. Dostala som na vás odporúčanie od spokojných pacientiek. Chcela bi som u vás konzultáciu na januar ohladne viečok a kruhou pod očami prípadne podla vašeho zváženia čo bi mi pomohlo. Mam 50rokov a robím v show biznise na SK kde je samozrejme výzor na prvom mieste. Dakujem za odpoved srdečne
- Prosím o sdělení ceny operace horních víček ,je mi 75let a mám problémy hlavně při čtení.
Máte dotazy?
Naši lékaři a specialisté odpověděli na 4 dotazů týkajících se operace očních víček