Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, byla jsem na výměně plomby na předním horním zubu a vyčistili mi i kazy, které se vytvořily pod plombou - nová plomba je tedy opravdu rozsáhlá. Problém je, že i 4 dny po zákroku cítím bolest zubu na tlak a občas mírnou bolest i bez vnějšího stimulu. Myslíte, že to může značit další problém jako třeba proniknutí bakterií až do nervových a cevních svazků v zubu? Pan doktor říkal, že už je opravdu jen kousíček od nervu. A je prosím možné aby si tělo s bakteriemi poradilo samo či případně pomocí antibiotik tak, aby nebylo nutné čistit zub uvnitř a umrtvovat jej? Děkuji Vám.
Dobrý den, s tímto dotazem se obraťte na Vašeho ošetřujícího lékaře, ten Vám jej zodpoví nejpřesněji. Hezký den, MDDr. Karolína Floryková