1 Počet odpovědí:
Dobrý den chtěla bych se zeptat vypadla mi korunka a paní zubarka mi ji nalepila ale připadá mi nějaká větší špatně se mi kouše dále jsem se ptala zda mám chodit na dentalni hygienu a paní doktorka řekla že není potřeba a abych nepouzivala mezizubní kartáčky že mi teče krev co si prosím myslíte vy
Dobrý den, pokud máte pocit, že korunka nesedí správně a špatně se vám kouše, může to naznačovat, že korunka není ideálně přizpůsobena vašemu skusu. Doporučuji navštívit zubního lékaře, aby korunku zkontroloval a případně provedl úpravy, které by zlepšily pohodlí a funkčnost.

Co se týče dentální hygieny, pravidelná návštěva dentální hygienistky je důležitá pro prevenci onemocnění dásní a zubního kazu, a to i pokud je dásněm občas citlivé a krvácejí. Mezizubní kartáčky mohou být velmi užitečné pro čištění mezizubních prostor, ale je důležité používat správnou velikost a techniku. Krvácení dásní při používání mezizubních kartáčků může být známkou zánětu, což by znamenalo, že čištění je ještě více potřeba.

Doporučuji vám vyhledat druhý názor a případně konzultaci s dentální hygienistkou, která vám poradí, jak správně pečovat o vaše dásně a zuby, aby se minimalizovalo krvácení a záněty. Je důležité najít způsob, jak udržet ústa zdravá a pohodlná.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.