Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v lékařské zprávě mám napsanou abrupci ventrální hrany intermed článku, zajímalo by mne, za kolik bodů je tento úraz hodnocen u pojišťoven?
Moc děkuji.
Moc děkuji.
Dobrý den, bodové ohodnocení prosím nechte na lékaři, který zpracuj zprávu pro Vaši pojišťovnu. Ohodnocení je závislé na případně dalším úrazu, na komplikacích které léčba nebo hojené mohlo přinést.
Doručte tedy všechny nálezy z léčby Vašemu praktickému lékaři, vč formuláře, který potřebujete pro pojišťovnu vyplnit.
Ohodnocení se řídí příslušným zákonem a vyhláškou.
S pozdravem
Ohodnocení se řídí příslušným zákonem a vyhláškou.
S pozdravem