Dobrý den chtěla bych se zeptat na můj problém který mně trápí cca už 4 dny. Z ničeho nic mě začala
Dobrý den chtěla bych se zeptat na můj problém který mně trápí cca už 4 dny.
Z ničeho nic mě začala bolet pravá noha když nosím jakoukoliv obuv nebo v mém případě i baletní špičky. V zadní oblasti kde asi končí achilova šlacha. Mám to tam trochu zarudlé a když na to trochu zatlačím tak to v tom místě bolí. Když nenosím žádnou obuv/ baletní špičky tak bolest necítím.
22.8 mi začíná baletní škola tudíž potřebuji mít nohy v pořádku.
Předem děkuji za odpověď s pozdravem
22.8 mi začíná baletní škola tudíž potřebuji mít nohy v pořádku.
Předem děkuji za odpověď s pozdravem
Dobrý den, takto se může projevovat tendinopatie Achillovy šlachy, bursitida Kagerova tělesa, paratendinitida Achillovy šlachy nebo i pouhý útlak Achillovy šlachy z obuvi. Každé z těchto onemocnění má jiný přístup léčby a dobu hojení. Proto bych doporučil navštívit rehabilitačního lékaře, či fyzioterapeuta, který provede diferenciální diagnostiku ideálně i se zapojením sonografického vyšetření Achillovy šlachy, na základě kterého se vybere vhodná terapie.
Přeji hezký den
Jiří Švarc