Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám takový problém s očima. Při přivíraní slyším jak kdyby mi v n
chtěla bych se zeptat, mám takový problém s očima. Při přivíraní slyším jak kdyby mi v nich hřmělo, většinou to mám od rána nějak do poledne, ale je to jen někdy.
Předem děkuji:)
Předem děkuji:)
hřmění v očích není úplně specifický příznak pro nějaký oční problém, ale pokud tento zvuk přípomíná spíše šelest, mohlo by se jednat i o vážnější problém. Proto bude jistě vhodné, abyste navštívila Vašeho praktického lékaře, který doporučí další postup.
Přeji hezký den
Přeji hezký den
Dobrý den, Váš problém je rozhodně neobvyklý, takže určitě doporučuji vyšetření nejen očním, ale i praktickým lékařem.