1 Počet odpovědí:
Dobrý den .Chtěla bych se zeptat.Když jsem byla zavolána že mi zemřel syn doma mělo mu být 28 .Když jsem ho viděla měl celé oči úplně černé a ucho nafialovělé .Až jsem se vylekala co to je.Než dorazil pan doktor a koronerka pomalu mu to zmizelo jak z očí tak z ucha .Koukali na mě jako na blázna.Dnes vím že jsem to měla vyfotit lituji toho že sem to neudělala.Syn byl cukrovku 2 stupně ale inzulín nebral.Za dva roky zhubnul 40 kilo cílovně aby nemusel inzulín..Ale dodnes mi nikdo vysvětlil ty oči a ucho.Jak sem mu dávala první pomoc mizelo to.Muzete mi to prosím nějak vysvětlit.Dekuji
Dobrý den. Vašeho syna je mi velmi líto. Nevíte také příčinu smrti? Srdce, mozková příhoda? Akutní potíže s dýcháním? Barva očí a ucha mohla být při překrvení... Zemřel přirozenou smrtí (na komplikace nemoci), nebo se snad prokázala otrava nebo jiný problém. Děkuji za odpověď na na náš email ordinace. S pozdravem

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.