Dobrý den .Chtěla bych se zeptat.Když jsem byla zavolána že mi zemřel syn doma mělo mu být 28 .Když jsem ho viděla měl celé oči úplně černé a ucho nafialovělé .Až jsem se vylekala co to je.Než dorazil pan doktor a koronerka pomalu mu to zmizelo jak z očí tak z ucha .Koukali na mě jako na blázna.Dnes vím že jsem to měla vyfotit lituji toho že sem to neudělala.Syn byl cukrovku 2 stupně ale inzulín nebral.Za dva roky zhubnul 40 kilo cílovně aby nemusel inzulín..Ale dodnes mi nikdo vysvětlil ty oči a ucho.Jak sem mu dávala první pomoc mizelo to.Muzete mi to prosím nějak vysvětlit.Dekuji
Dobrý den. Vašeho syna je mi velmi líto. Nevíte také příčinu smrti? Srdce, mozková příhoda? Akutní potíže s dýcháním? Barva očí a ucha mohla být při překrvení... Zemřel přirozenou smrtí (na komplikace nemoci), nebo se snad prokázala otrava nebo jiný problém. Děkuji za odpověď na na náš email ordinace. S pozdravem