Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda by bylo možné k Vám objednat mamku, která trpí lupénkou. Ze začátku jí měla pouze na hlavě, ale dostává se to pomalu do oblasti obočí. Mamka chodí na kožní u nás v malém městě, ale paní doktorka není mámě schopná pomoci, jelikož jí teď na to obočí napsala jen nějakou mast, po které se to jen zhoršilo a nebyla ji schopná říci, zda se jedná o lupénku nebo ne. Budu ráda za jakoukoliv odpověď. Děkuji
dobrý den , určitě se může maminka přijít ukázat , na lupenku jsou kromě mastí možné í další metodyy , ale ne u nás .Ošetření UV přístroji se např provádí v nemocnici na Fifejdnách na kožní ambulanci. Konsultace na naší klinice po objednání , se hradí 300 kč .
S pozdraverm MUDr. L.Veselá
S pozdraverm MUDr. L.Veselá
Dobrý den,ano maminku můžete objednat k vyšetření a konzultaci,uvidíme,co se dá dělat jak z hlediska stanovení diagnosy,tak z hlediska léčby.S pozdravem MUDr.D.Kubicová,Olomouc
Dobry den, nejdrive je potreba stanovit diagnozu, u lupenky je vhodne provest histologicke vysetreni, pote dle prubehu a zavaznosti onemocneni zvolit vhodnou lecbu. Konzultace na nasi klinice je mozna, histologicke vysetreni bohuzel zatim nejsme schopni provest. Hezky den, MUDr. Jana Votrubova, Praha