Dobry den, Chtěla bych se Vás zeptat na můj stav, jelikož mě zajímá názor odborníka, protože nikdo
Dobry den,
Chtěla bych se Vás zeptat na můj stav, jelikož mě zajímá názor odborníka, protože nikdo nevi, co se mnou je.
Můj spánek je kvalitní, ale každý ráno vstanu a všechno mě bolí, nemůžu se vůbec vyhrabat z postele, cítím hroznou tíhu a když se jdu nasnídat, mam bolest hlavy, nemam chut k jidlu a jsem celkové unavena, Takže většinou si jdu lehnout znovu a jsem v posteli klidně celý den, nejsem soustředěna, ráda bych šla běhat nebo delat nějaký sport, ale cítím celkovou únavu těla, že je pro mě obtížné zvednout i ruku. Odběry krve mám v pořádku, přemýšlela jsem jestli to není psychického původu, jelikož jsem měla v posledních měsících chronicky stres. Dříve jsem se léčila na deprese z důvodu, že jsem měla malo serotoninu, četla jsem O neurastenickýM syndromu protože mi k němu odpovídají příznaky, ale antidepresiva brát nechci.
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
Pokud tomu rozumím, přemýšlíte o tom, že se vám vrací deprese, ale jste odhodlána, i pokud by byla tato diagnoza potvrzena, zvládnout tyto obtíže bez adekvátní léčby - tedy nasazení antidepresiv. Řešení se jeví snadné - zastavte chronický stres. Pokud to není ve vašich silách, jistou šanci na úspěch má intenzivní psychoterapie. I v tom případě je tady možnost, že prací na sobě se váš stav přesto nezlepší a antidepresivna budou nezbytná.