Dobry den, Chtěla bych se Vás zeptat na můj stav, jelikož mě zajímá názor odborníka, protože nikdo

1 Počet odpovědí:
Dobry den,
Chtěla bych se Vás zeptat na můj stav, jelikož mě zajímá názor odborníka, protože nikdo nevi, co se mnou je.
Můj spánek je kvalitní, ale každý ráno vstanu a všechno mě bolí, nemůžu se vůbec vyhrabat z postele, cítím hroznou tíhu a když se jdu nasnídat, mam bolest hlavy, nemam chut k jidlu a jsem celkové unavena, Takže většinou si jdu lehnout znovu a jsem v posteli klidně celý den, nejsem soustředěna, ráda bych šla běhat nebo delat nějaký sport, ale cítím celkovou únavu těla, že je pro mě obtížné zvednout i ruku. Odběry krve mám v pořádku, přemýšlela jsem jestli to není psychického původu, jelikož jsem měla v posledních měsících chronicky stres. Dříve jsem se léčila na deprese z důvodu, že jsem měla malo serotoninu, četla jsem O neurastenickýM syndromu protože mi k němu odpovídají příznaky, ale antidepresiva brát nechci.
Děkuji za odpověď
Pokud tomu rozumím, přemýšlíte o tom, že se vám vrací deprese, ale jste odhodlána, i pokud by byla tato diagnoza potvrzena, zvládnout tyto obtíže bez adekvátní léčby - tedy nasazení antidepresiv. Řešení se jeví snadné - zastavte chronický stres. Pokud to není ve vašich silách, jistou šanci na úspěch má intenzivní psychoterapie. I v tom případě je tady možnost, že prací na sobě se váš stav přesto nezlepší a antidepresivna budou nezbytná.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.