Dobry den chtel bych se zeptat na diagnozu.V sobotu jsem 4 hodiny pracoval na slunci, pote odehran fotbalovy zapas celych 90 minut.celkoveporad citim unavu a uz treti noc mam zimnici.Bez teplot!muzete mi prosim poradit co by to mohlo byt?
Dobrý den, taková námaha a délka pobytu na slunci s (možná) sníženým příjmem tekutin a minerálů může vést k dehydrataci a celkové únavě svalů - odpočívejte, pijte minerálky a při teplotě vyšší než 38 stC můžete vzít Paralen tbl. Pokud se s něčím již léčíte, užijte svou chronickou medikaci. S pozdravem