Dobrý den chtěl bych se zeptat byl jsem v nemocnici a mám špatně zastrihlej nehet u palce no a mel jsem tam tvrdou kůži a teď když sem si ji odelal tak vidím takovej Vacek a když se třeba trochu bouchnu do tého palce tak mi začne lehtat a pak mi to začne krvácet
Dobrý den, ten "váček" je tvořený granulací, která ohraničuje chronický zánět nehtového valu. Velmi pravděpodobně vám po ošetření zůstal v neht. valu kousek nehtu, tzv. spikulum, které bude neustále dělat problémy. Asi by to chtělo plastiku nehtového valu.