Dobrý den, chtěl bych se předběžně informovat o možnostech stravy po operaci čelisti. V listopadu mě čeká operace horní čelisti, odstranění cysty + dvou zubů v úplné narkóze. Vůbec nemám představu o tom, jak se člověk poté stravuje, jestli užívá převážně nějakou tekutou stravu a případně jakou? Mockrát děkuji za odpověď.
Dobrý den, toto vše byste měl předem probrat s Vaším operatérem, protože v tu dobu bude mít za Váš zdravotní stav zodpovědnost on. On bude nejlépe vědět, jakou stravu byste měl mít. Domluvte si s ním schůzku nebo mu zavolejte, můžete si vyžádat, aby se za Vámi dostavil před operací při přijetí do nemocnice k výkonu.
S pozdravem MUDr. Květa Hlaváčová
S pozdravem MUDr. Květa Hlaváčová