Dobrý den, chtěl bych se informovat, zda je potřeba doporučení praktického lékaře k vyšetření očníh
chtěl bych se informovat, zda je potřeba doporučení praktického lékaře k vyšetření očního pozadí, které mi bylo doporučeno v Grand optical při měření zraku kvůli novým brýlím.
děkuji
děkuji
na vyšetření očního pozadí nepotřebujete žádné doporučení. Stačí se objednat k očnímu lékaři, který zhodnotí nutnost tohoto vyšetření při detailním vyšetření. Pokud očního lékaře nemáte, rádi Vás vyšetříme u nás v ambulanci.
S pozdravem,
MUDr. Deli Křížová
S pozdravem,
MUDr. Deli Křížová
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Odborníci
Máte dotazy?
Naši lékaři a specialisté odpověděli na 1 dotazů týkajících se vyšetření očního pozadí