Dobrý den, chci se zeptat, zda nabíráte nové pacienty a jestli používáte i plomby hrazené zdravotní pojištovnou (konkrétně 205). Cítím, že mám kaz, ale nemohu si bohužel nyní dovolit platit x tísic za plomby, proto se ptám na tuto variantu. Děkuji
Dobrý den, přibírám nové pacienty od října 2018, ale bohužel nemám smlouvu se zdravotní pojišťovnou 205, tudíž by celý zákrok byl hrazen Vámi.
S pozdravem Vasylchenko
S pozdravem Vasylchenko
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Odborníci
Obdobné otázky
- Dobrý den.Dostal jsem se i s rodinou do svízelné situace.Naše paní doktorka bez předešlého oznámení odešla do důchodu a ukončila praxi.Najdeme zde lékaře,který by ošetřoval i naší sedmiletou dceru?Jsme z ostravy.Moc děkuji za odpověď.
- Dobrý den,mám 14 dní po nanesení bílé plomby na stoličku 7 dole.zub byl citlivý na veškeré jídlo, teplé i studené,dnes mi začala večer tupá bolest,ale již taková abych si vzala lék na utlumení,ze stoličky mi předchozí plomba vypadla a druhý den jsem dostala novou jen bílou,co s tím? Prosim poraďte
- Dobrý den.Dostal jsem se i s rodinou do svízelné situace.Naše paní doktorka bez předešlého oznámení odešla do důchodu a ukončila praxi.Najdeme zde lékaře,který by ošetřoval i naší sedmiletou dceru?Moc děkuji za odpověď.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám před 14 dny ošetřen zub, který byl zaplombovaný - 8 vpravo dole, paní doktorka mi jej vyvrtala - bolelo to jak čert, zaplácla něčím bílým a uvidíme. Jenže zub pobolíval a teď bolí čím dál víc. Byla jsem tam po týdnu a bylo mi řečeno, že mě to může pobolívat klidně…
- Dobrý den, mám 3 roky starou plombu, prosím o cenu nové plomby a jaké jsou druhy plomb, a co platí pojišťovna 211. Děkuji
Máte dotazy?
Naši lékaři a specialisté odpověděli na 6 dotazů týkajících se ošetření zubního kazu