Dobrý den chci se zeptat? Vyspali jsme se spolu s přítelem bez jakékoliv ochrany a stala se menší nehoda Druhy den jsem měla prášek escapelle který jsem si vzala 15 hod po pohlavním styku je opravdu 100% ze neotehotnim? Dekuji
Dobry den
zadna antikoncepce neni 100% protoze mohou nastat ruzne okolnosti proc selže a to plati i pro postkoitalni antikoncepci. Vyčkejte menstruace a pokud ji nedostatnete navštivte gynekologa kvuli dalšímu postupu. Dokonce ani tehdy nemusite byt gravidni ale muze jit o poruchu- nebojte se a vydrzte s nervy
Pekny vecer
MUDr Ludek Fiala MBA
Pekny vecer
MUDr Ludek Fiala MBA
Já bych jen dodal, že preparáty jako Escapelle občas rozhodí menstruaci, která příjde potom dřív a je delší. Konstantin Inkov