Dobrý den, chci se zeptat, týká se to menstruace po vysazení antikoncepce katya... Antikoncepci jsem vysadila v listopadu 2017 (brala jsem ji 10let), pote jsem dostala menstruaci az do brezna presne tak, jako kdyz jsem brala antikoncepci (naprostá pravidelnost), dalsi menstruace mela prijit ke konci dubna a dosud stale nic... dosud zadna menstruace... těhotná urcite nejsem, test je negativní... prosím o radu, je tohle normalni? Vyvolavaci injekci nechci, cetla jsem spatne recenze, s pritelem bychom chteli miminko, ale bez menses to asi enepůjde, je mi 27let, nevim co mam delat, zda mam jeste pockat, či co dál ... predem Vam moc dekuji za odpověď
Obecně doporučuji konzultaci s gynekologem, ani ne kvůli vyvolávací injekci, protože to není moc řešení dlouhodobé, ale říct proč vynechává menstruace. Doma můžete zkusit Nosifol, Natifem - někdy pomůže nahodit pravid. ovulace a cyklus. Konstantin Inkov