1 Počet odpovědí:
Dobrý den,chci se zeptat,můj přítel má opravdu plný a delší vousy jenže má problém že se mu pod nima na kůži dělají (lupy)velké a malé kousky kůže.Je to opravdu nezvhledné když nekam deme a mu to padá po tričku.Olejíčkujem olejema na vousy i balzámama ale nic nepomáhá i vyškrabování kůže nepomáhá na druhý den je to zase to samé.Vousy rostou jsou zdravé a ani nejsou nikde prohřídle.Děkuji za pomoc.
Dobrý den, pokud se jedná o klasické lupy, může za ně mikrob mikrosporum ovale, a pak by měly pomoc přípravky na lupy (s nizoralem). Pokud toto nepomáhá, doporučuji Vám se obrátit na kožního lékaře a poradit se s ním. S pozdravem MUDr. Hlaváčová

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.