Dobrý den, Chci se zeptat jestli je normální chodit na velkou 6x a vícekrát denně, trvá to déle ja
Chci se zeptat jestli je normální chodit na velkou 6x a vícekrát denně, trvá to déle jak týden. Od té doby mě začalo bolet břicho v oblasti pupíku.
Dobrý den, normální je stolice jednou za den, dva až tři. Zkuste zjistit a odstranit příčinu (dietní chyba, stres, vyčerpání, zkažené jídlo), pokud se nepodaří a potíže budou trvat dále (déle než 4-5 dní) navštivte PL. Pokud jde o průjem, samozřejmostí je doplňování tekutin, živočišné uhlí, Endiaron.
S pozdravem MUDr. Hlaváčová
S pozdravem MUDr. Hlaváčová