Dobrý den, chci se Vás zeptat, pokoušíme se o mimčo a přítelkyně má několik znaků, že by mohla být těhotná: vynechání menstruace, 4 dny má průjem a nevolnost, křeče do břicha, časté močení a na testu je jen jedna čárka a náznak druhé. Gynekolog ji vzal krev a dle rozboru není těhotná. S tímto tvrzením se oba těžko smiřujeme, navíc jsem loni s bývalou přítelkyní přišel o dítě kvůli ranému potratu. Oba bychom se chtěli stát rodiči, není na co čekat, máme nový dům a mě je 36 a půl a přítelkyni 40 a půl. Poraďte, co máme dělat?
Děkuji za Vaši odpověď.
Zdraví
Děkuji za Vaši odpověď.
Zdraví
Dobrý den, vzhledem k uvedeným faktům, jestli je to pro vás důležité, vhodné zvážit konzultaci ev. léčbu v Centru asist. reprodukce. Konstantin Inkov