Dobrý den, Byl jsem na krevních testech a přišly mě výsledky kde nebyly v normě hodnoty S_ferritin
Byl jsem na krevních testech a přišly mě výsledky kde nebyly v normě hodnoty S_ferritin 415.2 ug/L
S_HDL cholesterol 0,87 mmol/L
ALT 0,93
AST 0,73
B_neutrofily abs 1,93
S_Myoglobin 21,0 ug/L
Chci se zeptat jestli se mám něčeho obávat. Dodám ještě, že pár dní před odběrem jsem prodělal chřipku jestli to na výsledky může mít vliv.
Mnohokrát děkuji za odpověď s pozdravem.
S_HDL cholesterol 0,87 mmol/L
ALT 0,93
AST 0,73
B_neutrofily abs 1,93
S_Myoglobin 21,0 ug/L
Mnohokrát děkuji za odpověď s pozdravem.
Určitě byste měl zkonzultovat lab testy s lékařem, který je indikoval. Jen ten může dát do souvislosti Vaše zdravotní potíže či zdravotní stav a lab. testy které za nějakým účelem nechal provést