Dobrý den, asi před týdnem mě něco štíplo do stehna. Myslela jsem si, že se jedná o běžný štípanec h
asi před týdnem mě něco štíplo do stehna. Myslela jsem si, že se jedná o běžný štípanec hmyzem. Po pár dnech se mi ale kolem napadeného místa vytvořil asi 5-ti centimetrový červený kruh který je uvnitř bílý a občas svědí. Skvrnu eviduji asi týden a rozhodně se nezmenšuje. Existuje na to nějaká mast popřípadě kterého lékaře bych měla vyhledat?.
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
Dobrý den, zajděte se skvrnou na kůži k praktickému lékaři, zda-li se nejedná o první stádium lymeské boreliozy.
S pozdravem
S pozdravem