Dobrý den, asi 5 dní zpět mě začala svědit kůže pod kolenem, klasicky jsem si ji začala škrábat. Rozškrábala jsem si ji a myslela si, že se zase zahojí. Kůže kolem ale začala být velmi suchá a loupat se, strup se žádný neudělal a místo je pořád vlhké. Jeden den bylo i oteklé a uprostřed se mi udělala menší díra. Nevíte prosím, co s tím? Děkuji
Děkujeme za zprávu.
Prosím zavolejte k nám na kliniku a objednejte se na konzultaci k MUDr. Votrubové- naší specialistce na dermatologii.
Určitě je nutné místo vidět a určit tak správnou léčbu.
Děkujeme,
Premiere clinic
Děkujeme za zprávu.
Určitě je nutné místo vidět a určit tak správnou léčbu.
Děkujeme,
Premiere clinic