Dobrý den, 7.8 2020 jsem skákal s kamarády na trampolíně a dopadl jsem na záda při saltu vzad. Prohl jsem se do písmene U tělem směrem dopředu. Bolí mě jakoby na hrudní páteři a také mám natažené svalstvo na zádech. Neznamená to vertebrogenní algický syndrom? Děkuji za odpověď :) hezký den.
Dobrý den. Může i nemusí znamenat. Spíše se jedná/jednalo o mikrotraumata ve svalech, způsobené dopadem na trampolínu a případně blokace žeber. Myslím, že k dnešnímu datu už žádná bolest není pokud se jednalo o mikrotrauma ve svalech, proto, že průměrná doba hojení měkkých tkání je 6 týdnu. Přeji hezký předvánoční čas.